Kasvivärjäys

Kasvivärjäys toteutetaan käyttämällä intialaisia kasvivärijauheita sekä suomalaisia ja intialaisia yrttejä. Puhtailla kasviväreillä tehty värjäys antaa luonnollisen sävyn, joka kestää pitkään. Kasvivärit eivät yleensä kykene täysin peittämään hiusten omaa väriä tai harmaita, mutta siksi ne jäävätkin kauniin eläväisiksi väreiksi hiuksiin. Kasviväri on yksilöllinen jokaisen hiuksissa. Lopputulosta ei voi ennalta määrittää, kuten yleensä synteettisiä värejä käyttämällä. Kasviväreillä ei voida vaalentaa hiuksia. Jos halutaan peittävämpi värjäys, voidaan tehdä tuplavärjäys kasvivärillä. Tätä käytetään, jos halutaan tummentaa enemmän tai peittää harmaita. Kasvivärjäys hoitaa samalla hiusta ja antaa sille ihanan kiillon.

KASVIVARIT.jpg
IMG_3836.jpg

Ekologinen hiushoito

Ekologinen hiushoito tehdään Italian auringossa kuivatetulla savella, Suomen soista nostetulla turpeella tai kuivatulla irlanninsammaleella, karrageenilla eli merilevällä. Ekologinen hiushoito syväpuhdistaa ja kosteuttaa hiusta ja hiuspohjaa sekä hoitaa erilaisia hiuspohjan ongelmia. Ekologiseen hiushoitoon voidaan yhdistää mikrokameratutkimus, jolla voidaan todentaa hiuspohjan kunto ja antaa oikeanlaista hoitoa. Ekologinen hiushoito suositellaan tehtäväksi vähintään neljä kertaa vuodessa, aina vuodenajan vaihtuessa.

Intialainen päänhieronta

Intialainen päänhieronta on kokonaisvaltainen ja rentouttava hieronta, joka laittaa aineenvaihdunnan liikkeelle. Hieronnassa käydään läpi selän, niskan, pään ja kasvojen alueet. Hieronta kestää noin puoli tuntia. Käsittely tasapainottaa ja heijastuu koko kehoon vaikuttamalla chakra-pisteisiin, kasvojen meridiaaneihin ja sekä akupunktiopisteisiin holistisesti kolmella tasolla: fyysisellä, psyykkisellä ja tunnetasolla. Hoidossa voidaan käyttää myös kasvioljyjä, jotka hoitavat ja tuntuvat hyvältä hiuspohjan iholla. Hoidon jälkeen tulisi juoda paljon vettä.

Energialeikkaus

Energialeikkaus aloitetaan intialaisella päänhieronnalla, joka käynnistää kehon puhdistusprosessin. Tämän jälkeen tehdään hyvin tekninen hiustenleikkaus vain saksia käyttäen. Energialeikkauksen tavoitteena on tasapainottaa sisäistä ja ulkoista kauneutta.  Hoidon aikana ollaan hiljaa, siksi hoito on myös hyvin meditatiivinen kokemus. Hoidon jälkeen hiukset yleensä toimivat paremmin ja tarkoituksena on korostaa hiusten omaa vahvuutta.

 
SuKE_logo_mv.jpg
 

Synteettiset värjäykset ja vaalennukset

Synteettisillä värjäyksillä saadaan aikaan isojakin värimuutoksia hiuksiin. Vaalennuskäsittelyissä on otettava huomioon hiusten pituus ja kunto. Kun tummaa väriä lähdetään vaalentamaan, tulee vaalentaessa esiin aina lämpimiä sävyjä eikä vaalennus ole välttämättä tasainen. Siksi vaalennuksen jälkeen hiukset on yleensä sävytettävä. Pitkille hiuksille suosittelemme aina olaplex -käsittelyä värjäyksen /vaalennuksen yhteydessä, koska se suojaa hiuksia isoimmilta vahingoilta. Isoissa vaalennusprojekteissa otathan aina yhteyttä puhelimitse, koska haluttu lopputulos saattaa vaatia useamman käyntikerran.

Hiustenpidennykset

Teemme hiustenpidennykset laadukkailla Simplyn teippihiuksilla. Valittavanasi on kaksi eri pituutta 30cm ja 45cm joko suorana tai laineikkaana. Värivaihtoehtoja on useita. Teippihiukset voidaan käyttää useaan kertaan ja huolto on nopea tehdä. Huoltoväli on noin 8–10 viikkoa. Teipeillä saadaan nopeasti hiuksiin tuuheutta ja pituutta. Otathan huomioon, että omat hiukset ovat oltava kuitenkin riittävän pitkät, mieluiten vähintään 20cm. Mitä pidemmät ovat omat hiukset, sen luonnollisempi on lopputulos. 

Varaathan ensimmäisellä kerralla ilmaisen konsultaatioajan. Tällöin katsomme sinulle sopivat hiukset ja varaamme ajan hiustenpidennykseen. Varauduthan maksamaan sinulle tilattavat hiukset konsultaatiokäynnillä. Työn osuus veloitetaan vasta, kun pidennykset on tehty. Yhden paketin laittamiseen (tuuhennus) menee noin tunti aikaa samoin kuin huoltoon. Tuntiveloitus on 67€/h + materiaalimaksut.

Kampaukset

Pikakampaus 30 min.

Pikakampaus on esimerkiksi lettikampaus, nopea hiusten kiharrus tai nopea pikakampaus esimerkiksi tyttöjen iltaa varten. Huomaa pikakampausta tilatessasi, että palveluun ei kuulu pesua eikä isoja pohjatöitä. Siksi kampaus ei ole tarkoitettu koko päivän kestäväksi juhlakampaukseksi.

Pesu ja föönaus

Lyhyen hiuksen kestävä, auki jätettävä kampaus, johon kuuluu pesu ja föönaus sekä tarvittaessa tupeeraus ja viimeistelytuotteet.

Kiharakampaus

Keskipitkän tai pitkän hiuksen kestävämpi auki jätettävä kiharakampaus.

Juhlakampaus

Erittäin kestävä sekä huolelliset pohjatyöt sisältävä juhlakampaus. Hiukset laitetaan joko kokonaan tai osittain kiinni. Sopii koko päivän kestäviin juhliin esim. häät, wanhojen tanssit, rippijuhlat tms. Pesethän hiukset jo kotona valmiiksi.

Hääkampaus

Hääkampaus eroaa muista kampauksista, sillä sen huolellinen suunnittelu aloitetaan jo hyvissä ajoin ennen hääpäivää. Hääkampauksen tekemiseen käytetään aikaa ja huolellisuutta sekä usein aikaa menee enemmän myös siksi, että usein hääkampaukseen kiinnitetään koristeita, kukkia, huntu tai tiara.

 

KAMPAAMO HINNASTO

 
 
 

Ayurvedinen intialainen kasvojen kohotushieronta

Niskan alue ja pää hierotaan napakoin liikkein ilman öljyä. Hartiat, rinnanalue ja kasvot käsitellään öljyllä energiapisteitä hoitamalla sekä kohottavilla, rentouttavilla ja uudistavilla hierontaliikkeillä. Hieronta lämmittää lihaksia, lisää nestekiertoa ja tekee lihaksista ja ihosta elastiset, kasvojen väri tasaantuu ja kirkastuu. Hoito on erittäin rentouttava, kasvolihaksia elvyttävä ja koko kehoa energisoiva. Hoidossa käytetään korkealaatuisia luomuöljyjä, jotka ravitsevat ja pehmentävät kasvojen arkaa ihoa.

Ayurvedinen kokovartalohieronta 

Ayurvedinen hieronta on perinteinen intialainen tapa hoitaa käsillä. Hieronnassa käytetään yrttiöljyjä, jotka sekoitetaan ihmisen oman dosha-tyypinmukaan. Ayurvedinenhieronta lisää sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia. Se virittää kehoa ja mieltä. Hieronta aktivoi lihaksia, hermostoa, elimiä, hengitystä, puhdistaa verta ja lisää kuonanpoistoa. Hoidossahierotaan koko keho päästä varpaisiin, niin kasvot, pää, vatsanalue kuin myös kaikki raajat, rinnan ja selän alue. Hoito on hyvin rentouttava ja syvällisesti vaikuttava. Vain naisille.

Ayurvedinen jalkahieronta 

Perustuu perinteiseen intialaiseen hierontatyöskentelyyn. Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energia liikkeelle. Hoidossa käsitellään myös marmapisteitä. Ayurvedassakäytetään toisinaan hoidoissa avuksi metalleja. Jalka- ja käsihieronnassa käytetään pronssista Kasamaljaa, joka mm. rauhoittaa ja helpottaa myrkkyjen poistumista kehosta.

Ayurvedinen pää- ja kasvohieronta 

Niskanalue, pää, hartiat, rinnanalue ja kasvot käsitellään öljyllä energiapisteitä hoitamalla sekä kohottavilla, rentouttavilla ja uudistavilla hierontaliikkeillä. Hieronta lämmittää lihaksia, lisää nestekiertoa ja tekee lihaksista ja ihosta elastiset, kasvojen väri tasaantuu ja kirkastuu. Hoito on erittäin rentouttava, kasvolihaksia elvyttävä ja koko kehoa energisoiva.

Aromaterapia 

Eteeristen öljyjen vaikutuksilla haetaan samanaikaista tasapainoa kehon ja mielen välille. Näin luodaan paremmat edellytykset ihmisen omille parantaville voimille. Hoito on lempeää hierontaa, kehon pehmytkudoksia käsitellään kevein ottein. Vaikutus ulottuu ihonalaisen sidekudoksen kautta autonomiseen hermostoon ja verenkiertoon sekä sisäelimiin. Sivelevällä hieronnalla käydään läpi koko keho. Hoito on hyvin rentouttava. Vain naisille.

Hermoratahieronta 

Hermoratahieronta on yli 4000 vuotta vanha kiinalainen ääreishermoston tehokuntoutushoito, jossa käsitellään sormin painamalla ja pyörittämällä hermolinjat, energiaradat ja akupisteet päästä, yläraajoista, alaraajoista sekä selästä. Hoito auttaa lihasvaivoista useimpiin kroonisiin sairauksiin sekä särky- ja kiputiloihin. Hoito sopii kaikenikäisille.

Intialainen QI energiahieronta 

Painopiste on syvässä rentoutumisessa. Hierontaotteet ovat pehmeät, hellät ja sivelevät. Hoito auttaa vapauttamaan fyysistä kireyttä ja jännitystä ja sitä kautta laukaisee elintärkeän energian virtauksen sisällämme. Hoito tasapainottaa niin kehon kuin mielenkin. Hoidossa hierotaan koko vartalo ja pää. Hoidossa käsitellään myös suurimmat marmapisteet, jotta tukokset saataisiin avattua ja energia virtaamaan. Vain naisille.

Intialainen päähieronta 

Hoito on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä elämys. Hoidon vaikutus tuntuu koko kehon vireystason paranemisena. Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha, alkujaan ayurvedinenhoitomenetelmä. Hoidolla saadaan apua mm. päänsärkyyn, lihasjännityksiin, silmien rasitukseen, stressiin, unettomuuteen, energiatukoksiin, leukanivelten pinnetiloihin, kasvohermosärkyihin ym. Verenkierron paraneminen, lihasten hapenottokyvyn paraneminen ja mielen rauhoittuminen auttavat kehon omien säätelymekanismien toimintaa ja edistävät terveyden ylläpitoa.

Kuumakivihieronta 

Öljyn ja kuumien kivien avulla tapahtuva syvärentoutta vahoito, jossa koko keho käsitellään varpaista päälakeen. Kuumilla kivillä hierominen kuljettaa lämpöä syvälle lihaksiin ja energiakeskuksiin. Kivien lämmön avulla hieronnassa voidaan avata syviäkin lihastukoksia. Erittäin tehokas särkyihin ja stressitilojen laukaisuun.  Vain naisille.

Kuumakivihieronta kasvot ja rintakehä 

Kuumakivihieronnassa miellyttävän lämpöiset luonnon hiomat basalttikivet liukuvat pehmeästi rintakehällä ja kasvoilla poistaen kuona-aineita, aktivoiden veri- ja imunestekiertoa, jonka avulla aineenvaihdunta vilkastuu ja aktivoi lihasten elastisuutta. Kuumakivihieronta on erittäin rentouttava.

Kuumakivihieronta puolivartalo 

Miellyttävän lämpöisillä luonnon hiomilla basalttikivillä hierotaan hellästi selkä, decoltee ja kasvot. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja aktivoi lihasten elastisuutta. 

Vyöhyketerapia 

Vyöhyketerapia on ikivanha hoitomuoto, jolla voidaan hoitaa kehon erilaisia häiriöitä ja sairauksia. Hoitoa käytetään kehon omien parantavien voimavarojen elvyttämiseen. Hoito on käsin suoritettavaa hoitoa, jossa sormin tai vyöhyke puikoin stimuloidaan jalkaterissä sekä säärissä olevia heijasteita, sopii kaikenikäisille. 

 

Metamorfinen hoito 

Hoito on lempeä, syvärentouttava ja sisäisiä tunnelukkoja avaava. Hoidossa kevyellä kosketuksella käsitellään jaloissa, käsissä ja päässä olevia selän heijasteita sikiöaikaisten lukkiutumien vapauttamiseksi. Selkäranka on keho tuki ja elämän varasto. Se säilyttää kaikki muistot myös syntymää edeltävältä ajalta. Selkärangan heijasteita koskettamalla mieli rentoutuu ja keho muuttuu elinvoimaisemmaksi. Elämä itse on suuri parantaja. Metamorfisessa hoidossa autetaan paranemisprosessia. Hoito sopii kaikille. 

Vauvahieronta 

Vauvahieronta on tapa läheisellä, hellivällä koskettelulla seurustella lapsen kanssa. Vauvahieronta antaa hellän, turvallisen ja luonnollisen mahdollisuuden rentoutua yhdessä. Hieronnalla on myös hoitavia vaikutuksia. Sillä voidaan lievittää koliikkikipuja, estää korvatulehduskierrettä, edistää ruoansulatusta jne. Hieronta voi olla myös avuksi yhteyden saavuttamiseksi lapseen, jos vanhemmilla ei ole ollut mahdollisuutta seurustella vastasyntyneen kanssa. Hieronta sopii kaikenikäisille lapsille heti syntymästä leikki-ikäisiin. Hieronnalla parannetaan lapsen hermoston kasvua ja immuniteettia. 

Astrologiset tulkinnat (perustulkinta ja vuosiennuste) 

Astrologia antaa mahdollisuuden omaan itseen tutustumisessa ja omien vahvuuksien ja voimavarojen kehittämisessä ja esiin tuomisessa. Tulkinnassa käydään läpi syntymäkarttasi. Katsotaan mitä erikoiskuvioita sieltä löytyy, mitkä elementit ja laadut elämässäsi saa  vahvemman tai heikomman muodon ja mitä ne tarkoittavat. Katsotaan missä merkissä  akselit ja planeetat sijaitsevat ja missä huoneissa planeetat ovat ja mitä ne kertovat sinulle. Saat kuulla syntymähetkellä saamasi valmiudet ja haasteet. Lisäksi käydään läpi myös mitä teemoja tuleva vuosi tuo tullessaan astrologisen kartan mukaan. Tulkinnasta saat mukaasi n. 25 sivua kirjallista dokumenttia omasta kartastasi. Vuosiennusteen tulkinnassa käydään läpi vuoden tärkeimmät transiitit. Saat mukaasi kirjallisen dokumentin tulevasta vuodesta.

Perus jalkahoito 

Jalkahoito tehdään Camillen hoitavilla ja laadukkailla tuotteilla. Hoito sisältää jalkakylvyn, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, kovettumien poiston, kevyen hieronnan ja jalkavoiteen.

Ylellinen jalkahoito 

Täydellinen perushoito jaloille. Jalat kylvetetään yrttikylvyssä ja kuoritaan hoitavalla aineella. Varpaan kynnet leikataan ja viilataan siisteiksi. Kynsinauhat käsitellään kynsinauhaöljyllä ja siistitään lakkausta varten. Kovettumat poistetaan ja halkeamat pehmennetään. Ihana hoitava jalkanaamio ja pitkä rentouttava hieronta. Valitsemasi kynsilakan saa ilmaiseksi mukaan.

Täydellinen kasvohoito 

Täydellinen kasvohoito tehdään aina asiakkaan tarpeiden mukaan joko puhdistava, rauhoittava, kosteuttava, ravitseva tai silottava hoito sisältäen aina perusteellisen alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, hieronnan, naamion sekä loppuvoiteet ja seerumit silmille, huulille, kaulalle ja kasvoille.

Tasapainottava harmoniahoito keholle ja mielelle 

Täydellistä mielen ja kehon tasapainoa tarjoava rentoutus- ja kasvohoito pitää sisällään rentouttavan ruusukynttilän öljyllä tehdyn selkähieronnan, mikroverenkiertoa stimuloivan päähieronnan, virkistävän meridiaanien käsittelyn kasvoille ja kaulalle, kasvojen puhdistuksen ja mantelikuorinnan, kasvojen, kaulan ja rintakehän hieronnan balsamilla johon lisätty ihon tarpeiden mukaista seerumia, erikoisnaamion, jalkaterien hieronnan ja loppuvoiteet kasvoille, kaulalle, silmien- ja suun ympäryksille. Aktiiviaineet ovat 100% luonnolliset.

Ihon puhdistus 

Puhdistava hoito kaikille iholaaduille. Hoito poistaa ihosta epäpuhtauksia, aktivoi ja palauttaa ihoon elinvoimaisen ulkonäön. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, höyryn, mekaanisen puhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen.

Nuorison ihon puhdistus 

Puhdistava hoito epäpuhtaalle iholle. Hoito sisältää kaksoisalkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, höyryn, mekaanisen puhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen sekä opastuksen ihon hoitoon.

Ihon timanttihiontahoito 

Timanttihionta on miellyttävä ja tuloksia antava hoito joka kuorii ja puhdistaa ihon tehokkaasti kuolleesta solukosta, epäpuhtauksista ja talista. Ihon väri kirkastuu, iho uudistuu ja kiinteytyy. Hoito korjaa pigmenttivirheitä. Hoidossa putsataan myös korvat. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, naamion ja hoitovoiteen.

Ultraäänipuhdistus 

Hoito on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Hoito sopii erinomaisesti akneiholle ja tuo tuloksia ilman kipua ja infektioriskiä. Hoitoon kuuluu terapeuttinen ultraäänitoiminto LED-väriterapialla, jolla voidaan supistaa ihohuokosia, poistaa turvotusta, punaisuutta ja pigmenttimuutoksia.

Timanttihionta, Ultraääni ja Eletroporaationeulaton mesoterapiahoito 

Elektroporaatioon Kemian Nobelilla vuonna 2003 palkittu esteettinen hoitomenetelmä, joka mahdollistaa aktiivinaineiden imeyttämisen ihoon ja kudoksiin erityisen magneettisen aallon avulla. Hoito antaa erinomaiset tulokset ilman kipua, mustelmia tai turvotusta sekä ilman infektioriskiä. Hoitoon kuuluu terapeuttinen ultraäänitoiminto LED-väriterapialla, jolla kohotetaan ja kiinteytetään, supistetaan ihohuokosia, poistetaan turvotusta kasvoilta sekä silmien ympäryksiltä, poistetaan punaisuutta ja pigmenttimuutoksia, tasoitetaan ryppyjä ja juonteita sekä pienennetään kaksoisleukaa. Hoitoon sisältyy timanttihionta.

Multipolaarinen radiorekfenssihoito, tehokas ja kivuton kiinteytyshoito  

RF-Cryohyödyntää nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti kasvoille ja vartalolle. RF-Cryotuottavat käsikappaleessa olevien elektrodien välistä olevaa energiaa joka johdetaan kivuttomasti ja todella tehokkaasti ihon eri kerroksiin ja kudoksiin. Hoito perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Hoito on kivutonta, turvallista ja miellyttävää. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja kutistaa rasvasoluja. Hoito on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä ja vaikuttaa ryppyihin ja silmäpusseihin. Muita alueita ovat nasolabiaalipoimut, ”hamsteripussit”, huulirypyt, roikkuva kaulan iho ja ihon kiinteytys. Hoitoa suositellaan sarjahoitona. Hoito ei sovi raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville. Hoito sisältää myös elektroporaation ja ripsien sekä kulmien värjäyksen.

Manikyyri 

Sisältää sormien kylvetyksen, kuorinnan, kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen ja kynsinauhaöljyn, käsien hieronta ja kynsien lakkaus. Kynsilakan saa veloituksetta mukaan.

Pikamanikyyri 

Hoito sisältää kynsinauhojen siistiminen ja kynsinauhaöljyn, kynsien viilaus ja kiillottaminen sekä käsivoiteen.

Ihokarvojen poisto vahauksella

Ripsien ja kulmien värjäys sekä muotoilu

Ripsienvärjäys

Kulmienvärjäysja muotoilu

Päivämeikki 

Kevyt, raikas ja heleä päivämeikki laadukkailla ammattikäyttöön tarkoitetuilla meikkituotteilla.

Juhlameikki 

Kestävä, laadukas juhlameikki, korostaen asiakkaan kauniita kasvonpiirteitä. Säteilevänä juhlaan!

Häämeikki  

Suunnitellaan hyvissä ajoin yhdessä asiakkaan kanssa ja tehdään kestävä, säteilevä häämeikki laadukkailla meikkituotteilla.

Meikin ja ihonhoidon opastus 

Opastetaan päivittäinen ihonhoito ja annetaan ohjeet sekä opastetaan ehostuksessa pohjat, korostukset, varjostukset, häivytykset kasvoille, silmille ja huulille.